ЧИКАГО (AP) — Операторът на влак в Чикаго, който се

...
ЧИКАГО (AP) — Операторът на влак в Чикаго, който се
Коментари Харесай

Оператор на влак в Чикаго знаеше, че оборудването за снегопочистване е на линията, но веднага натисна спирачки, установява преглед

ЧИКАГО (AP) — Операторът на трен в Чикаго, който се сблъска с съоръжение за снегопочистване предишния месец, знаеше, че машината ще бъде включена линията този ден, само че не е знаел точното й местонахождение, съгласно прелиминарен отчет от Националния съвет за сигурност на превоза, оповестен във вторник.

Федералният обзор откри, че операторът неотложно стопира, щом оборудването влезе в полезрението. Разследващите споделиха, че са съсредоточени върху дизайна на сигналната система CTA, успеваемостта на прекъсването на мотрисите, участващи в случая, и дали остатъците от листа или други замърсители по релсите са изиграли роля в случая.

Катастрофата от 16 ноември аргументи дерайлирането на влака на Чикагската директна администрация или CTA, жълтата линия. Шестима чиновници на CTA са били на борда на железопътното съоръжение. Шестнадесет души са били откарани в болница, оказана им е здравна помощ и освободени, а трима са били тежко ранени. Никой не е умрял.

Спор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР