Чичото по майчина линия на принцесата на Уелс, Гари Голдсмит,

...
Чичото по майчина линия на принцесата на Уелс, Гари Голдсмит,
Коментари Харесай

Във ваканционния дом на чичото на Кейт Мидълтън в Ибиса - където някога е отсядала кралската особа

Чичото по майчина линия на принцесата на Уелс, Гари Голдсмит, е подготвен да ухажва още повече несъгласия, като се появява в Celebrity Big Brother, като ITV рестартира риалити шоуто след шест години преустановяване на излъчването му. Широко прочут като „ черната овца “ на фамилията на Кейт, 58-годишният предприемач дълго време беше държан на разстояние от останалите Мидълтън и кралските особи, само че все пак не се срами, когато става дума за изявление неговите отзиви - изключително за зетя на Кейт, принц Хари.

Домът на Голдсмит, подозрително именуван „ Maison de bang bang “, в миналото е бил ваканционно място за принц Уилям и Кейт, само че в този момент е наличен за летовници.

Голдсмит - по-малкият брат на Карол Мидълтън - в последна сметка се отхвърли от псевдонима Maison de bang bang през 2017 година и след сериозен ремонт на спорната си ваканционна къща, я уточни като ваканционен наем за колосалните £20 000 на седмица, евентуално надявайки се новото име Villa Tesoro de Oro ще притегли по-сложна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР