Чичото на - Горан, не разбира как Новак е заплаха

...
Чичото на - Горан, не разбира как Новак е заплаха
Коментари Харесай

Чичото на Джокович пита България: Как един от най-здравите хора е опасен за света?

Чичото на - Горан, не схваща по какъв начин Новак е опасност за Австралия. Чрез ефира на bTV Горан Джокович попита българската аудитория по какъв начин " един от най-здравите хора в спорта съставлява риск " за цяла Австралия.
" Новак Джокович е номер 1 в света и просто желае да играе тенис. Изглежда, че хората в Австралия не желаят той да е там. Не знам какво им става. Като някакъв филм на ужасите е. Говорих доскоро с него. Той е удовлетворен, че завоюва обжалването, само че въпреки това към момента има заплаха австралийските управляващи да анулират визата му ", стартира Горан пред bTV.
" Те не го желаят там. Не мога да си показва, че такива неща се случват в 21-ви век. Тези хора са полудели. Не виждам естествена причина да го вършат. Откритото състезание на Австралия без международния номер 1, който има 9 трофеи, не е същото. "
" Ако Новак не е добре пристигнал в Австралия, трябваше да му кажат: „ Не идвай “. Той дойде и те го третират като животно. Все едно до в този момент е бил в планината, а те го хванаха като лисица или вълк. Какъв е казусът? Новак следва разпоредбите. Той получи виза и внезапно му я анулираха. "
" Как хората ще отидат в Австралия, в случай че по този метод се отнасят към международния номер 1? Откритото състезание на Австралия би трябвало да е едно щастливо място, а тенисистите да желаят да играят там. Как може някой с отрицателен PCR тест, документ, че е прекарал COVID-19 предишния месец, един от най-здравите хора в спорта, да съставлява риск за цялата страна? ", съобщи чичото на Джокович.
Междувременно в обществените мрежи (подробности в линка).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР