Чиата ще ви помогне да се отървете от излишните килограми

...
Чиата ще ви помогне да се отървете от излишните килограми
Коментари Харесай

Чиата ще забърза вашия метаболизъм и ще отслабнете бързо и лесно

Чиата ще ви помогне да се отървете от непотребните килограми и ще ви зареди с сила за целия ден!

Някои хора гладуват, втори седят денонощно в залата, а други ядат зеленчуци и пият вода, четвърти записват часове при диетолог. Колкото хора – толкоз и хрумвания за това по какъв начин да отслабнете. Но има и пети вид хора. Те употребяват семената чиа не един път и освен 1 година. Резултатът постоянно е замайващ: метаболизмът се усъвършенства, непотребното тегло изчезва. Искате ли да опитате?

Първите, които научили за семената чиа, били спортистите и фитнес треньорите. След като добавили семената към коктейлите си, те били заредени с толкоз доста сила, че дейната подготовка им изглеждала като детска игра. Но тогава те забелязали, че чиата също оказва помощ за отслабването, даже в случай че количеството тренировки не се е нараснало. И тогава всички почнали да приказват за чиата.

Как семената чиа оказват помощ за отслабването?

Централна Америка е родното място на Чиата. Неинформираният човек даже не разпознава тази суперхрана, когато я види преди обработка. Всъщност това е едногодишна билка, на чиито лечебни свойства са се възхищавали маите. Семената чиа зареждат с сила и мощ, а също и лекуват редица болести. Но за какво всичко от предишното се подценява? Чиата и в този момент е доста ефикасна. Особено в процеса на намаляване.

Семената набъбват, усилват се в стомаха до 12 пъти. По този метод продуктът подсигурява бързо засищане и ви разрешава да забравите за глада за дълго време. Редовните приеми оказват помощ да се отървете от непотребните мазнини.

При набъбване семената се трансформират в гел. Когато попаднат върху лигавицата, те предотвратяват усвояването на въглехидратите. Дори в случай че количеството семена е нищожно, резултатът постоянно е видим.

В дълготраен проект непотребната течност, сол, шлака, неприятен холестерол и канцерогени се отстраняват от тялото. Циркулацията на кръвта се форсира, като в следствие безусловно всички запаси на тялото се задействат и вие отслабвате по-лесно.

Чиата е известна със своя противовъзпалителен резултат. Също по този начин оказва помощ да се преборите даже с целулита по бедрата. Тази загуба на тегло е безусловно безвредна заради паралелното засищане на тялото с витамини и минерали, които са част от семената.

Този артикул е източник на сила. В страните от Централна Америка считат, че 1 супена лъжица чиа може да ви поддържа 24 часа. И всичко това заради високото наличие на хлорогенна киселина.

Малък брой семена могат да бъдат добавени към разнообразни подготвени ястия. Тогава порциите, които ядете на закуска и обяд, ще бъдат фрапантно понижени по размер. Но не приемайте семената преди да си легнете: няма да можете да заспите заради цялостен корем.

Избирайте вярно

Когато купувате продукта, наложително погледнете датата на произвеждане. Срокът на валидност на семената е 1 година. Що се отнася до произвеждащата ги страна, не се предлага да избирате китайски артикули заради ниското равнище на екологичност. Добрите семена имат всички нужни документи за качество и органически надзор.

Разходите не са последният фактор. Винаги сравнявайте цените. Понякога те са пресилени заради интереса към продукта. Но не купувайте и на ниски цени. Пазарувайте онлайн, разглеждайте офертите на няколко магазина, прочетете отзивите и единствено тогава направете покупка.

Минус 9 кг за 1 месец

Цифрата наподобява просто нереална. Всъщност, може да постигнете доста по-добри резултати от 9 кг. Много зависи от самостоятелните характерности на тялото. Така че, по какъв начин да приготвите напитка, която ще форсира метаболизма и ще ви помогне да отслабнете?

Съставки:

1 супена лъжица семена от чиа 1 супена лъжица течен мед 1 лимон 0,5 чаша вода

Подготовка:

1) Изсипете семената чиа към водата и ги оставете за един час. Прецедете.

2) Добавете към семената мед и сок от един лимон.

3) Смесете съставките в блендер до хомогенна консистенция. Използвайте 2-3 супени лъжици всяка заран на празен корем.

Как работи?

Метаболизмът се форсира след няколко дни. Първите промени в тежестта идват след 1 седмица. Консумирайте в границите на 4 седмици и 9 кг от тежестта ви ще ви изоставен без изпитание и спорт.

Вижте още: Дафиновите листа и тяхната лечебна мощ за тялото

Дори и да сте надалеч от спорта, семената чиа ще ви донесат резултати. Трябва да се означи, че откакто загубите тегло, когато мечтаните резултати се осъществен, доста хора не стопират да прибавят чиата към разнообразни храни, просто тъй като е потребна. Опитайте и вие. Нека всички ваши другари научат за един добър метод за намаляване и да укрепят здравето си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР