ЧЕЗ води вътрешно разследване заради изтичането на чувствителна търговска информация,

...
ЧЕЗ води вътрешно разследване заради изтичането на чувствителна търговска информация,
Коментари Харесай

Тръгна вътрешно разследване в ЧЕЗ за изтичане на информация

ЧЕЗ води вътрешно следствие поради приключването на сензитивна комерсиална информация, която може да повлияе на арбитражното дело с България, оповестява Чешката телеграфна организация, представена от БНР

Вътрешното следствие бе доказано по-рано пред " Хоризонт " от говорителката на компанията Алис Хоракова, само че без детайлности.

Вчера Хоракова съобщи, че арбитражът не е коментиран по време на договарянията сред ЧЕЗ и „ Инерком “, на които е издигнат въпросът за влизането на българската страна в договорка.

В същото време разнообразни чешки издания цитират заместник-министъра на финансите Онджей Ланда, който през седмицата отхвърли да е комуникирал с българското държавно управление. Той направи изказванията във връзка особено конкретизиране от пресцентъра на " Дондуков 1 ", че данните по желанията за финансиране на договорката, изнесени на ексклузивен брифинг ог премиера Борисов са били изпратени от заместник-министър на финансите до българския кабинет след разговори с чешкия премиер Андрей Бабиш.

Дали обаче вътрешното следствие на ЧЕЗ се занимава тъкмо с този въпрос, не излиза наяве от информациите досега.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР