ЧЕЗ осигури още две стипендии на студенти в конкурса Стани

...
ЧЕЗ осигури още две стипендии на студенти в конкурса Стани
Коментари Харесай

Още двама студенти станаха стипендианти на ЧЕЗ

ЧЕЗ обезпечи още две стипендии на студенти в състезанието „ Стани стипендиант на ЧЕЗ “. Победителите са четвърти курс бакалаври по компетентност „ Електротехника “ в Технически университет в София - Пресиян Тодоров и Ваньо Николов. Конкурсът се организира в два стадия – кандидатстване по документи и събеседване с финалистите, при прецизно съблюдаване на противоепидемичните ограничения в страната. 

„ Поздравявам спечелилите и им искам още доста триумфи в тяхното професионално израстване. Българската енергетика има потребност от сполучливи и жадни за познание експерти, които да я приготвят за бъдещето. Затова ЧЕЗ трансформира в своя идея развиването на професионалното обучение и към този момент 16 години работи, с цел да открива, подкрепя и стимулира младите гении да намерят професионална реализация в България “, сподели Карел Крал, районен управител на ЧЕЗ за България. 
 ЧЕЗ получи две влиятелни оценки на годишните награди за отворен бизнес 2020 ЧЕЗ получи две влиятелни оценки на годишните награди за отворен бизнес 2020
ЧЕЗ завоюва първо място в категорията „ Инвеститор в знанието “ и трето място в новоучредената категория „ Многообразие...

„ Стани стипендиант на ЧЕЗ “ за студенти е част от програмата „ Стани стипендиант на ЧЕЗ “, която започва през 2012 година Първоначално тя беше предопределена за възпитаници в XII клас от професионалните гимназии с електротехнически профил в Западна България, само че след това ЧЕЗ стартира да обезпечава стипендии и за сполучливи студенти, както и за сираци и полусираци с ползи в региона на електротехниката. През април се организира деветото издание на състезанието за възпитаници, който беше извоюван от тимовете на ПГТЕ „ Хенри Форд “ – София, БПГ „ Ичко Бойчев “ – Благоевград, ПГТЕ „ Хр. Ботев “ – Монтана. Предстои набирането на претенденти за обществена стипендия. 

Повече информация за състезанието, както и изявленията с спечелилите може да се откри на страницата на състезанието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР