Chevy Corvette Z06 от 2023 г. издига емблематичния модел на

...
Chevy Corvette Z06 от 2023 г. издига емблематичния модел на
Коментари Харесай

Вижте 2023 Chevrolet Corvette Z06

Chevy Corvette Z06 от 2023 година издига емблематичния модел на територията, заемана от екзотичните модели на Ferrari и Lamborghini. Тъй като моторът към този момент е ситуиран зад лидера, той не наподобява на нито един Z06, виждан до момента. Той освен е доста по-широк от елементарния Corvette Stingray, само че и може да се похвали с по-големи въздухозаборници и неповторимо задно крило.

Благодарение на коляновия вал с плоска повърхност, 5,5-литровият V-8 мотор с естествено впръскване на новия Z06 не звучи като нито един Vette, който е бил преди, и изстрелва автомобила до 100 км/ч единствено за 2,6 секунди на нашата тестова писта. Въпреки че наследява най-хубавите улеснения и технологии от Stingray, представянето и ръководството му са нараснали и изострени.



Шевролет мина към средноразположен мотор, с цел да трансформира Corvette C8 в суперавтомобил, който могат да си разрешат повече хора, а Corvette Z06 от 2023 година дава обещание да засрами повече от няколко души, които карат безумно скъпи суперавтомобили, когато се срещнат на пистата. Z06 ни впечатли толкоз доста, че го включихме в нашия лист с 10 най-хубави автомобила за 2023 година дружно със Stingray.

Какво е новото за 2023 година?

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР