Chevron USA Inc. и Toyota Motor North America Inc. обявиха

...
Chevron USA Inc. и Toyota Motor North America Inc. обявиха
Коментари Харесай

Chevron и Toyota подписаха меморандум за проучване на водородния бизнес



Chevron USA Inc. и Toyota Motor North America Inc. оповестиха в сряда меморандум за съгласие за изследване на стратегически съюз за развиване на търговски огромен жизнерадостен водороден бизнес.

Двете компании ще се съсредоточат върху ограниченията на обществената политика, свързани с водорода, разбирането на пазарното търсене на електрически транспортни средства и взаимни дейности в региона на научноизследователската и развойна активност в региона на съхранението и превоза на водород.

Представители на двете компании показаха неспокойствие от идното съдействие, а изпълнителният вицепрезидент на Toyota Motor North America - Боб Картър съобщи, че алиансът е " още една значима стъпка към построяването на атомна стопанска система ".

Съюзът е последният ход в набега на Toyota на пазара на електрически транспортни средства. В понеделник компанията разгласи, че ще показа до 15 нови електрически транспортни средства в границите на идващите четири години (до 2025 г.), като общия им брой ще доближи 70 модела.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР