Четвъртото издание на националния турнир по художествена гимнастика Морски звезди

...
Четвъртото издание на националния турнир по художествена гимнастика Морски звезди
Коментари Харесай

Грации играят в памет на Меглена Михайлова

Четвъртото издание на националния шампионат по художествена гимнастика " Морски звезди " и Приз " Меглена Михайлова " ще се организира от 17 до 20 юни в Камчия. Както е известно, Меглена Михайлов е именита състезателка и треньор във Варна. Тя е и първата наставничка на Мария Гигова. Меглена Михайлова почина на 79 години на 12 феврури 2016 година, написа Sportal.bg. 

Организатори на конкуренцията са клуб по художествена гимнастика " Грация ", Община Варна, Българска федерация по художествена гимнастика (БФХГ) и домакините от СОК Камчия, град Варна. Заявки за присъединяване са подадени от бад 350 състезателки от 10 тима.

За втора година ще се организира цялостен спортен ден Гимнастрада - 17 юни (неделя) за всички 200 деца, декларирали присъединяване. На 20 юни (сряда) надпреварата ще продължи в самостоятелна и ансамблова конкуренция като класиране ще има в самостоятелното за всяка година по настрана от 2012, 2011... 2007, 2006, Девойки старша възраст, дами и ансамбли във възраст девойки младша възраст до 10 годии, Девойки младша и старша възраст.

Състезателният ден ще бъде директно преди държавното състезание А категория за девойки младша възраст до 10 години и девойки младша 21-24 юни, чиито хазаин е КХГ " Грация ". Главен арбитър на шампионата ще бъде Ани Бошева от Семеен кодекс Черноморец. Освен купи и медали за спечелилите, организационният комитет е обезпечил награди за всички участнички. Официално ще бъде връчен и Приз " Меглена Михайлова ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР