Четвъртият сезон на риалити формата Игри на волята отсега изправя

...
Четвъртият сезон на риалити формата Игри на волята отсега изправя
Коментари Харесай

Зрителите тръпнат: Разкриха големия победител в Игри на вол...

Четвъртият сезон на риалити формата " Игри на волята " занапред изправя феновете на нокти. Тази година подборът на участници е много мощен и включва съществени спортисти с огромни достижения, които на всичкото от горната страна, най-малко към този момент, показват и страхотни качества в игрите.

Някои несъмнено съумяха да се отличат освен с атлетизъм, само че и с задоволително чаровно лъчение, което да притегли зрителското внимание. Например Валери, който е наследник на шампионката ни по спортна пукотевица Мария Гроздева. Той си завоюва капитанската борба, осигурявайки преимущество на племето на " Безстрашните ". 



 

Валери като че ли е одрал кожата на известната си майка, също така има и същата устремност в погледа по време на борбите, демонстрирайки забележителни централизация, умелост, съгласуваност, експедитивност и сръчност. Той даже се е трансформирал във любимец за огромния край за мнозина, съдейки по мненията по форумите.

Валери си пада доста по рисковите спортове. Карал е по лавинни терени, скачал е от 20-метрова канара и е опитал от удоволствието да скочи с парашут от 3500 м височина, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР