Четвъртият сезон на програмата Mentor the Young започва на 12

...
Четвъртият сезон на програмата Mentor the Young започва на 12
Коментари Харесай

Любослав Димитров: Целеустремени млади хора ще работят с техните ментори в Mentor the Young

Четвъртият сезон на програмата Mentor the Young стартира на 12 март, като в границите на три месеца целеустремени младежи ще си слагат цели и ще работят с техните ментори да ги трансфорат в действителност. Това сподели Любослав Димитров – сътрудник в Mentor the Young, в предаването " Човекът на фокус " на  " Фокус "

Програмата стартира в края на 2021 година и оттогава има четири сполучливи издания. Общият брой участници все още надвишава 1800 души, изясни той. " За план на по-малко от две години е доста впечатляващо и доста ни стимулира да продължаваме по същия метод. Този път влизаме с рекордните 453 наставнически двойки, които ще започват на 12 март своята взаимна работа ", акцентира Димитров.  

Той изясни, че менторството е метод на учене. " Във всяка една просветителна система, без значение какъв брой е развита и готова за подготовката на участниците в нея да влязат в действителния свят, постоянно има една дупка. Менторството е страховит метод да се попълни тази дука и хората да поучат действителен опит, който да е доста, доста потребен при слагането и осъществяването на техните бизнес, предприемачески, кариерни и личностни цели, като това е самата му основа и най-важна функционалност ", изясни Димитров.  

От тази година Mentor the Young ще работи и в посока бизнесът да бъде квалифициран за това да одобри менторството като метод за насърчаване на своите чиновници вътре в фирмите. " Вече приказваме с няколко компании да създадем такива вътрешни наставнически стратегии, които да дават отговор на техните съответни потребности ", изясни Димитров.  

Живко КРЪСТЕВ
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР