Четвъртият кръг в Шампионската лига продължава тази вечер с нови

...
Четвъртият кръг в Шампионската лига продължава тази вечер с нови
Коментари Харесай

"Реал" се нуждае от победа, гонитбата между "Ювентус" и "Атлетико" продължава

Четвъртият кръг в Шампионската лига продължава довечера с нови осем вълнуващи мача. В дуелите във вторник бяха маркирани 29 гола, а феновете сигурно чакат доста попадения и от " Реал " Мадрид, " Ювентус " и ПСЖ. Всички срещи ще бъдат излъчени онлайн в каналите на bTV Media Group, както и в комбинирано гратис предаване на платформата Champions TV.
" Челси " и " Аякс " не се победиха в инфарктен мач, вижте всички резултати (ВИДЕО) Отменен гол лиши англичаните от незабравим поврат
Кралският клуб ще търси наложителна победа над " Галатасарай ", в случай че желае да не трепери до последно за класирането си за 1/8-финалите. До момента " Реал " има единствено 4 точки от първите си три мача и незабавно се нуждае от глътка въздух. Мачът е от 22 ч. и ще се излъчи онлайн по bTV Action.

Снимка: Getty Images

В първа група нещата нещата наподобяват по този начин - " Пари Сен Жермен " е с три победи от три мача и посреща " Гент ". Играчите на Томас Тухел не са позволили гол във вратата си от началото на тази фаза, а триумф тази вечер ще им подсигурява първото място.
" Байерн " се раздели с Нико Ковач Само ден след тежката загуба от "Айнтрахт " Франкфурт
Във втора група са срещите " Байерн " Мюнхен - " Олимпиакос " и " Цървена звезда " - " Тотнъм ". Баварците, които уволниха треньора Нико Ковач поради незадоволителните резултати в Бундеслигата, записаха три победи в Шампионската лига с впечатляваща голова разлика от 13:4 и гледат решително към 1/8-финалите. Срещата на " Алианц Арена " е от 19:55 ч. и ще бъде излъчена директно по RING.

В Белград " Цървена звезда " и " Тотнъм " ще се изправят в пряк дуел за второто място. Срещата е от 22 ч. по RING.

Снимка: Getty Images

В трета група новобранецът " Аталанта " е хазаин на " Манчестър Сити ". За бергамаските това е финален късмет да запазят шансове за третото място и продължение в Лига Европа. Срещата е от 22 ч. на Voyo.bg.

В другия мач се изправят тимовете на " Динамо " Загреб и " Шахьор " Донецк, които имат по четири точки. Изходът от този дуел значително ще отстрани въпросителната за второто място в групата.

Снимка: Getty Images

В четвърта група за първото място не престават да се борят тимовете на " Ювентус " и " Атлетико " Мадрид, като и двата отбора са с по 7 точки. " Старата госпожа " гостува на " Локомотив " Москва, а срещата от 19:55 ч. ще бъде излъчена онлайн по bTV Action. " Рохибланкос " гостуват на " Байер " Леверкузен от 22ч. Мачът е на Voyo.bg.

Всички късни дуели от 22 ч. ще бъдат излъчени и директно на нашия уебсайт btvnovinite.bg в комбинирано и безолатно предаване на платформата Champions TV.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР