Четвъртият кръг в българското футболно първенство започва с атрактивни мачове

...
Четвъртият кръг в българското футболно първенство започва с атрактивни мачове
Коментари Харесай

Ще запише ли Ботев първа победа на Колежа

Четвъртият кръг в българското футболно състезание стартира с атрактивни мачове във Варна и Пловдив. " Моряците " на Илиан Илиев ще опитат да затвърдят мощния си старт, до момента в който Ботев ще продължи да търси първа победа след завръщането на Колежа.   ЧЕРНО МОРЕ - ЕТЪР (ДНЕС, 19,00 ЧАСА)   " Моряците " демонстрират доста мощна игра в офанзива от началото на сезона, като имат 7 гола в 3 мача, 6 от които на непознат терен. Отборът на Илиан Илиев е на върха в класирането със 7 точки, дружно с Локо (Пд). Надеждите на почитателите на варненския отбор за сезона са големи, тъй като Черно море към този момент разполага с много сработен и постоянен тим. 
Тимът от Велико Търново пък ще се опита да прекъсне отрицателната серия - тимът е финален в подреждането с две загуби, а още няма и маркиран гол. Оптимизмът на гостите се подхранва от статистиката - " болярите " не изгубиха нито едно от последните си три гостувания в морската столица на Черно море.   И двата тима ще са лишени от по един главен състезател. Черно море няма да може да разчита на контузения капитан Даниел Димов, а Етър на Георги Ангелов, който е осъден поради аления си картон против Лудогорец в Разград.Предвиждането ни е за атрактивен двбуой на " Тича " с предимство за домакините от Черно море. ПРОГНОЗА: 1 и " НАД 2,5 ГОЛА "  1,96 БОТЕВ ПД - АРДА (ДНЕС, 21,15 ЧАСА)

Ботев и неговите почитатели не престават да чакат първа победа на актуализирания си стадион Колежа. До тук " жълто-черните " изиграха много публични мачове, само че по този начин и не могат да запишат три точки.

И двата тима започнаха неубедително новия сезон и се намират в нежелана позиция. " Канарчетата " заемат 13-о място във краткотрайното класиране, а кърджалийци са едно по-надолу. " Жълто-черните " имат две извоювани точки от три срещи, до момента в който тимът на Александър Тунчев записа едно тъждество и една загуба през актуалната акция. Арда е с мач по-малко, защото дуелът против ЦСКА 1948 предишния уикенд бе отсрочен поради присъединяване на " алените " в евротурнирите.

" Сините " запълниха насилствената си пауза с контрола против Етър, която бе извоювана с 3:1. През седмицата клубът се раздели с един от главните си футболисти - Светослав Ковачев, който бе преотстъпен в съветския Ахмат (Грозни).

Ботев (Пд) също реализира два изходящи прехвърлянето в последните дни. Две от младите звезди на отбора - Абдулайе Траоре и Точукву Нади, ще продължат кариерите си надлежно в Белгия и Франция.Прогнозата ни е най-накрая футболистите на Ботев (Пд) да изиграят мощен мач на своя стадион и да зарадват многочислените си почитатели. ПРОГНОЗА: 1 2,25
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР