Четвърти сезон на най-успешния български медицински сериал Откраднат живот продължава

...
Четвърти сезон на най-успешния български медицински сериал Откраднат живот продължава
Коментари Харесай

„Откраднат живот” бележи рекорден зрителски интерес

Четвърти сезон на най-успешния български медицински сериал „ Откраднат живот ” продължава да печели от ден на ден почитатели и се постанова като желания от феновете на възраст 18-49 години избор пред турската поредност на втората по гледаемост телевизия bTV по същото време. Най-значима е разликата измежду дейното градско население, където делът на NOVA e 36.4, а разликата с конкурентната телевизия - 64% в интерес на NOVA.
 фенове
Новият сезон бележи и връх по отношение на личното си показване през предходните три сезона измежду дейното население в страната.
 фенове
„ Откраднат живот: Чуждо тяло ” отбелязва изключителни резултати освен в праймтайма на NOVA, само че и онлайн. Над 2,4 милиона видео гледания са регистрирани в онлайн платформата NOVA PLAY и по време на лайфстрийма от старта на новия сезон. Повече от 110 000 са почитателите на страницата на сериала във Фейсбук, огромна част от които интензивно наблюдават и разясняват протичащото се в ефира.

Участието на някои от най-големите звезди от българското кино и театрална сцена, мощният сюжет и качеството на снимане трансфораха „ Откраднат живот “ в една от най-обичаните родни продукции през последните години. За 4 сезона и 166 епизода отделението на МБАЛ „ Св. Кирил “ посрещна десетки емблематични артисти, които влязоха в ролята на лекари и пациенти със комплицирани медицински проблеми. Част от звездия каст сега са обичаните артисти Юлиан Вергов, Йоана Буковска-Давидова, Ралица Паскалева, Деси Бакърджиева,  Дария Симеонова, Димо Алексиев, Мария Каварджикова, Янина Кашева, Марта Вачкова, а персоналните и професионални истории на героите им не престават да вълнуват феновете.

Междувременно, през ноември почитателите на най-успешния български медицински сериал ще имат опцията да се срещнат с обичаните си артисти на особено събитие,. Почитателите на „ Откраднат живот ” ще чуят най-интересното от продуцента и звездите на хитовата продукция, ще могат да зададат своите въпроси, да получат подписи и да се снимат с обичаните си звезди.
 
С „ Откраднат живот ” NOVA затвърди поддръжката си за качествените български филми на всички платформи и постави основите на нова за страната наклонност на завръщане на интереса към родното кино. Още няколко български премиерни сериала, измежду които е и „ Дяволското гърло ”, ще изненадат феновете в ефира на NOVA през идната година.
                     
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР