Четвърти ден без следа от заподозрения за убийството на бившата

...
Четвърти ден без следа от заподозрения за убийството на бившата
Коментари Харесай

Заподозреният за убийството в Костенец: Асоциален, труден характер и без телефон

Четвърти ден без диря от обвинения за убийството на някогашната си брачна половинка мъж от Костенец. 38-годишната Милена Шишкова от Костенец бе открита в безпомощно положение покрай дома й в петък.

Пред NOVA шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи - София старши комисар Николай Спасов разказа Зайков като човек с сложен темперамент и асоциален. По думите му той не обичал публичните места и даже нямал мобилен телефон през последната една година.

Въпреки напъните на служителите на реда, издирването не дава резултат. Вчера органите на реда реагираха на минимум 7 сигнала за места, където би могъл да се укрива Стоян Зайков.

„ Снощи в 20 часа получихме сигнал в Долна Баня, че млада дама е видяла мъж, отговарящ на въпросното изложение в околност, близка до стадиона. Незабавно са изпратени екипите, които са налични в РУП – Костенец. Обходен е регионът. Също по този начин сътрудниците от СОБТ използваха и дрон. Но за жалост такова лице не беше намерено ”, изясни шефът на столичната полиция.

Вторият сигнал бил подаден малко след среднощ. Деца са алармирали, че мъж се насочва необитаема къща. Служители на полицията са обходили региона, само че и там не го намерили.

Кола на жандармерията охранява непрекъснато и улицата, на която живеят родителите му. Известно е, че той е престъпно проявен и е създавал проблеми на Милена, за което са знаели и нейните близки.

Старши комисар Спасов добави, че все още главната версия е, че килърът се намира в региона на Костенец.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР