Четвъртата нощ на имитациите в Като две капки вода“ доведе

...
Четвъртата нощ на имитациите в Като две капки вода“ доведе
Коментари Харесай

Фолк певицата Мария с първа и заслужена победа в „Като две капки вода“

Четвъртата нощ на имитациите в „ Като две капки вода “ докара до първа, ненапълно изненадваща, победа. Първото място сграбчи фолк певицата Мария, която влезе в кожата на американката с 3 номинации на тазгодишните награди Грами – Doja Cat.

И Мария, която стартира да се показва все по-стабилно с всяка седмица, изпъкна както вокално, по този начин и танцувално. Очакванията към нея стават все по-големи и сме сигурни, че занапред имитациите й ще наберат скорост. 

Лидерът досега и любим на публиката Владими Зомбори не пропусна и този път да блесне, макар че бутонът на шанса му отреди комплицирана задача – да имитира своята колежка този сезон в „ Капките “, а точно фолкпевицата Мария.

Нямаше фен в залата, който да не си бърше сълзите от смях при типа на тази „ тестостеронова “ Мария. И въпреки да изглеждаше комично, Зомбори още веднъж се бе постарал да овладее и най-фините елементи на облика, който имитира.

Най-доброто си осъществяване направи довечера Джулиана Гани. Джулката, кой да повярва, извърши по страховит метод “Personal Jesus ” като Мерилин Менсън и остана на почетното второ място. Наистина сложна задача и заслужава поздравления

Ерик Клептън също се появи на сцената довечера. В ролята бе Панайот Панайотов, който направи най-хубавото си преобразяване досега и разумно получи най-вече точки от всичките си изяви.

Наско Пенев се изяви като Николина Чакърдъкова и сграбчи най-вече точки от зрителския избор.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР