Четвъртата ни ракета при мъжете Александър Лазаров получи уайлд кард

...
Четвъртата ни ракета при мъжете Александър Лазаров получи уайлд кард
Коментари Харесай

Гледайте на живо: Лазаров в опит да достигне основната схема на ATP 500 турнира в Дубай

Четвъртата ни ракета при мъжете Александър Лазаров получи " уайлд кард " за влиятелната конкуренция от категория АТР 500 в Дубай и вчера се класира за втория квалификационен кръг след успех в поредни елементи над международния №97 и трети подложен в схемата Жижен Жанг. През днешния ден пък българинът, който направи своя дебют в пресявките на шампионат от толкоз висок сан, ще опита да направи още една крачка напред и да се класира за главната скица на надпреварата.

За да реализира това обаче, родният ни представител е задължен да преодолее съпротивата на поставения под номер седем Франческо Пасаро, който се намира на 109-а позиция в света и през предходната година бе един от осемте участници на Next Gen ATP Finals.

До този миг Лазаров и Пасаро нямат нито една изиграна публична среща между тях, а идният им директен дуел е първи в програмата на корт №3, което значи, че началото му ще бъде сложено в тъкмо 09:00 часа българско време. Вие пък още веднъж ще имате опция да наблюдавате директно изявите на нашия съотечественик на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР