Четвъртък, 11 февруари - Опитът - добра основа за развитиеТози

...
Четвъртък, 11 февруари - Опитът - добра основа за развитиеТози
Коментари Харесай

Четвъртък, 11 февруари - Опитът - добра основа за развитие

Четвъртък, 11 февруари - Опитът - добра основа за развиване

Този четвъртък реакциите ще са по едно и също време и на прагматично, и на идеалистично равнище. Важно е през днешния ден да разпуснете, тъй като може да се стигне до прочувствено пренатоварване. Ще са ви нужни идея или план, с който да освободите напрежението, другояче може да изпаднете в положение на превъзбуда.

Възприятията ви ще са засилени, а мозъкът и страстите ви ще реагират в синхрон. Тези от вас, които се занимават с филантропични действия и просвета, ще имат триумфи.

Днес хората, които се усещат изпреварили времето си, ще имат триумф. Всякакви ексцентрични занимания и опити ще протичат добре. Много от вас ще се нуждаят от смяна. При други са вероятни прояви на самоувереност, надменност и суетност.

Успех ще имат и тези, които се занимават с връзки, превоз, с действия, в които са нужни въображение, засилена вътрешен глас и изострена сензитивност по отношение на реакциите на другите.

В четвъртък - в 19.38 часа настава новолуние. Слънцето и луната са в съвпад. Слънцето, Луната и Земята застават в една линия. Това новолуние е второто след зимното слънцестоене. От този ден стартира китайската нова година. Тази година ще е под знака на вола. Българският календар, приет за най-точния от ЮНЕСКО, и въз основа на който е построен по-късно и китайският, стартира с годината на Свинята, а не на Плъха. Така, че по прабългарския календар ще сме в годината на Плъха. Но китайският календар е по-популярен и може да се водим по него.

Години по китайския календар, в които не попада датата 2 февруари, се считат за „ слепи и празни”. Те не са изключително сполучливи и предвещават непредвидени проблеми – счита се, че 2 февруари е първият ден на пролетта. Тази година е тъкмо такава, тъй като стартира след тази дата. Според китайския календар 2021-ва е годината е на сребърния или железен Вол. Това е година на твърдоглав и интензивен труд. Успехите ще се реализират единствено посредством старателна работа и съзидателни старания.

Добре е да започнете с въвеждане на ред в връзките – както в бизнеса, по този начин и в фамилията. Добре е да се придържате към рутината и към към този момент тествани способи, както и към по-консервативна линия на държание. Тази година няма да бъдат одобрявани добре революционни и нови концепции. Такива може да бъдат защитавани през идната година на Тигъра. Очаквайте тази година да се води консервативна политика.

И годината на цялостното послушание, на Вола, стартира с шест планети във Водолей. От всички 10 планети, с които работи актуалната астрология, шест са в знака на свободата, революциите и измененията – Водолей. В този знак през днешния ден са Слънце, Луна, Меркурий, Венера, Юпитер и Сатурн. Те са в съпротива с Уран и Марс в Телеца. Няма да има послушание, ще има протести и неодобрение по целия свят. Хората през тази година ще потърсят правата си и ще изискат това, което им се поставя за труда. Ще изискат да скъсат веригите си и да потърсят сметка на ръководещите.

Новолунието във Водолей ще накара хората да потърсят нови способи и способи за справяне с проблемите, нови, новаторски решения на всички въпроси от всекидневието. През тази година може да има взрив на нови технологии и революционни открития.

По време на новолуние човек може да си пожелава разнообразни неща, да си намисля няколко стремежи (от две до десет) и да си ги написа на лист. Те ще се осъществен, в случай че са откровено пожелани и мощно нужни. Добре е тези стремежи да се напишат до 20.00 часа след новолунието(след 19.38 часа). Желанията ви би трябвало да са дефинирани по този начин, че да включват и вашата воля и присъединяване. Например: „ Искам да намеря начин…, Искам да направя..., Искам да оказа помощ...” т.е. вие държите да имате директно присъединяване в това, което желаете.

По време на новолуние във Водолей, човек може да изиска реализацията и сбъдването на свои фантазии, проекти за бъдещето, нещо обвързвано с другари, с деца, само че и със личната му независимост, с нови, революционни и ексцентрични планове.

Може да си извършите и табло на желанията, на което да залепите фотоси на вашите мечти. Това могат да бъдат места, които желаете да посетите, или пък хора, към които се стремите. Може и да ги надпишете. Добре е таблото да се създаде върху червен картон, с цел да се осъществен желанията ви по-бързо.

Прогнозата приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР