Четирийсет и седмото Народно събрание приключва своята работа, правителството на

...
Четирийсет и седмото Народно събрание приключва своята работа, правителството на
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС: Преживяхме всичко достойно - и арестите, и обидите, и изчегъртването

Четирийсет и седмото Народно заседание завършва своята работа, държавното управление на четворната коалиция устоя шест месеца, преди да настъпи неизбежният й разпад. Това съобщи в декларация от името на ПГ на ГЕРБ-СДС ръководителят на парламентарната група Десислава Атанасова във връзка с приключването на работата на 47-ото Народно заседание.

" Преживяхме всичко почтено - арестите, обидите, изчегъртването. Кой с какви думи ви убеди, натисна, кой ви сподели, че би трябвало да се изправите против 650 000 българи и да ги намразите``, попита тя.

" Ще се опитате ли да си припомните кои са тези имена, лица, прякори, които ви нашепваха по какъв начин би трябвало да мразите ГЕРБ, нейните членове, кой ви е внушавал думите, с които да ни обиждате от тази естрада. Дали ще разберете, че омразата към нас прерасна в ненавист към самите вас, в ненавист посред ви, на всеки против всеки, акцентира Десислава Атанасова. Разбрахте ли по какъв начин ви разяде от вътрешната страна прелестната коалиция на смяната. Омразата, а не опозицията ви довърши ", добави още Атанасова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР