… актриса, която през есента на 2017 г. разкрива пред

...
… актриса, която през есента на 2017 г. разкрива пред
Коментари Харесай

Роуз Макгоън е първата…

… актриса, която през есента на 2017 година разкрива пред Ню Йорк таймс за половите похищения на овластени нагнати в Холивуд над дами.

Тя описа, че е била изнасилена от Хари Уайнстайн, а след думите и потегли лавина от обвинявания против продуценти и артисти от страна на дами.

Уайнстайн, несъмнено, отхвърля, а делото е планувано за септември. Макгоън обаче е ядосана, че Таймс спечелили Пулицър за следствията си по случая, тръгнал от самата нея, а в този момент я назовават „ една от първите, които проговори “.

Макгоуън твърди, че през 1997 година Уайнстийн я е изнасилил – обвиняване, което той изрично отхвърли. След това над 300 дами проговориха за неуместното му полово държание.

През септември някогашният кино продуцент и притежател на „ Мирамакс ” ще се изправи пред съда по обвинявания за пет закононарушения, измежду които и обезчестяване.

Той продължава да отхвърля да е правил каквото и да било без единодушието на дамите.

В първата публикация на НЙТ за Уайнстийн и половите му закононарушения обвиняването на Макгоуън не е представено. В последвалите материали обаче името ѝ се загатва.

Миналата година Макгоън пусна мемоарната си книга „ Смела ”.

Идеята за него ѝ хрумнала още като дете, емигрирало с родителите си от Тоскана.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР