Четирите кучета са били жестоко обесени с медна тел на

...
Четирите кучета са били жестоко обесени с медна тел на
Коментари Харесай

Ужасяваща жестокост! Обесиха четири кучета на главен път край Пловдив

Четирите кучета са били грубо обесени с медна тел на основен път край Пловдив. За нечовешкото безчовечие описа Николай Варшилов във фейсбук профила си.
„ Пътувайки съботно към рудник Цар Асен с концепцията да си умря, ви демонстрирам какво ме сполетя на входа на село Цар Асен, Пазарджик, от което ми се подкосиха краката. На основния път показно ОБЕСЕНИ четири /4/ кучета с медна тел! Оставени там да гният и да може всеки, в това число и деца, да видят тази покъртителна панорама, от която и най-големият и мощен мъж би му причерняло “, написа мъжът в обществената мрежа.
„ Нямам нито думи, нито каквото и да било за тази постъпка от жалкото сходство на човек, което го е направило. Моля, всеки който има някаква информация за това безчовечие, да алармира в полицията и даже и дребен късмет да има да се залови този нарушител, отново е лъч вяра. Днес са кучета, на следващия ден може да бъдат хора там. Това е България “, добави още Николай Варшилов.
В обявата той е отбелязал и страниците на Министерство на вътрешните работи и Българска Агенция по Безопасност на В обявата той е отбелязал и страниците на Министерство на вътрешните работи и Българска Агенция по Безопасност на Храните Пазарджик с вярата институциите да се самосезират и да се подхващат невабавни ограничения за установяването на причинителя на зверството.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР