Четирима възрастни и бебе на шест месецаса пострадали при тежка

...
Четирима възрастни и бебе на шест месецаса пострадали при тежка
Коментари Харесай

След тежка катастрофа в София: Пострадало е шест месечно бебе, майка му е в кома

Четирима възрастни и бебе на шест месеца са потърпевши при тежка злополука сред две коли в София.

Сигналът за произшествието, станало на Площада на авиацията, е подаден в 0:40 часа тази нощ , оповестиха за БНР от Центъра за незабавна помощ.

20-годишната майка на бебето е в тежко положение и е изпаднала в кома. С черепно-мозъчна контузия тя е настанена за лекуване в УМБАЛ " Света Анна ". Младате жена е била пътник в една от колите. Бебето й е с травма на главата, откарано е в " Пирогов ".

Пострадали са двама мъже – 31-годишният лидер на автомобила, в който са били бебето, както и техен сателит на 22-годишна възраст. И двамата са настанени в УМБАЛ " Света Анна ".

Шофьорът е с травма на глава и ръка , а другият потърпевш е с травма в региона на кръста.

Изпратени три коли за спешна помощ, които пристигнали на мястото на ПТП-то девет минути след подаването на сигнала. По-късно е изпратен и четвърти профилиран медицински автомобил за още един медицински обзор на 33-годишната лидерка на другия автомобил от пътното произшествие.

Тя е единствено с охлузване на крайници и не се е наложило да бъде настанявана в болница. Според очевидци тя е седнала зад кормилото след приложимост на алкохол, а пробата й е отчел 0,9 промила./Дарик

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР