Четирима турски граждани спечелиха 86 526 лв. на играта „Руски

...
Четирима турски граждани спечелиха 86 526 лв. на играта „Руски
Коментари Харесай

Абдулах дойде в Пловдив и направи удар за над 80 000 лв.

Четирима турски жители завоюваха 86 526 лева на играта „ Руски покер” в пловдивска казино, употребявайки белязани карти. Най-сръчният от тях Абдулах Токсоз, маркирал картите, срязвайки ги леко с бръснарско ножче, залепено под десния му палец, написа " Труд ".

Оставял знаци единствено по картите с висока стойност, по-късно останалите трима сядали на играят по масите. Те следили деликатно какви карти се падат на крупието и когато печелившите бил у него, не залагали. Така постоянно печелели в играта и във времето от 5 октомври 2016-а до 19 януари 2017 година съумели да измъкнат от игралната зала над 86 хиляди лева Накрая били хванати по сигнал на охранител, на който държанието им се сторило подозрително. Трима от тях са в ареста повече от година, четвъртият обаче – Хюсеин Екир, е неоткриваем и в България, и в Турция. В началото на следствието той е бил освободен против парична гаранция.

„ На оня стадий доказателствата против него не бяха безспорни. Но по-късно той се укри и в този момент не можем да го открием”, изясни прокурорът по делото Светослава Пенчева. Това е една от аргументите на делото да не може да бъде даден ход. На плануваното за през днешния ден разпоредително съвещание не се яви и преводачът на тримата арестувани, въпреки да е бил постоянно свикан. Затова той отнесе санкция от 50 лева Новата дата за старт на делото е 22 февруари.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР