Четирима полицаи от дирекция Жандармерия“ пострадаха тази сутрин при челен

...
Четирима полицаи от дирекция Жандармерия“ пострадаха тази сутрин при челен
Коментари Харесай

Два джипа на жандармерията се сблъскаха челно

Четирима служители на реда от дирекция „ Жандармерия “ пострадаха тази заран при преден удар сред служебните им джипове, по пътя сред Царево и село Извор. Това удостовери Мирослав Драганов, представител на бургаската Окръжна прокуратура, заяви БНР.

И четиримата са настанени в УМБАЛ в Бургас. Вътрешният министър Иван Демерджиев разяснява, че няма заплаха за живота на потърпевшите. От прокуратурата допълват, че трима са със междинни телесни повреди, а един с по-леки пострадвания.

И на двамата водачи е взета кръвна проба за съществуване на алкохол и наркотични субстанции, като резултатите още не са подготвени.

Районна прокуратура – Бургас следи досъдебно произвеждане за зародилото пътнотранспортно произшествие.

Извършен е оглед на мястото на случая. Разпитват се и очевидци.

Престои да бъдат назначени и съответните експертизи, които да открият механизма и повода за настъпилото произшествие.

Не е ясно по какъв начин се е случил случаят и за какво жандармеристите са се сблъскали челно. Това е следващ случай със чиновници на реда за последните дни. Не е ясно също от кое място идва казусът в Министерство на вътрешните работи – дали от образованието на фрагменти, или от подбора на несъответствуващи такива. Налице обаче е публичен проблем, забележим от все по-честите споменавания на чиновници на реда в отрицателен подтекст.  
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР