Четирима пожарникари от службата в Джебел и четирима горски работници

...
Четирима пожарникари от службата в Джебел и четирима горски работници
Коментари Харесай

Спасиха от пожар 250 дка смесена гора край Плазище

Четирима пожарникари от службата в Джебел и четирима горски служащи са загасили горяща горска постелка и са избавили от изгаряне 250 декара смесена гора в землището на село Плазище, оповестяват от ОД на МВР-Кърджали.

Сигнал за произшествието е подаден през вчерашния ден към 14,30 часа. Изпратените на място огнеборци и горски чиновници съумели да локализират пламъците на повърхност към 1 декар, преди да обзет масива. Така пожарът не е нанесъл материални вреди. Причина за възникването му е немарливост при боравене с открит огън, като служители на реда от районно управление (на МВР) в Джебел са открили, като съпричастни, двама мъже на 20 година и 33 година

На три сигнала за техническа помощ са реагирали през вчерашния ден екипи на РСПБЗН-Кърджали. По обяд огнеборци са премахнали паднало върху автомобил дърво в кв. Веселчане в Кърджали в резултат на мощния вятър. Друг екип е отстранил паднало дърво на пътното платно в града. В 11,40 часа е бил подаден сигнал за падаща мазилка от фасадата на постройка в Кърджали, като мястото е било обезопасенос ограничаваща лента.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР