Четирима младежи пострадаха при катастрофа на пътя Балчик-Добрич. Сигналът за

...
Четирима младежи пострадаха при катастрофа на пътя Балчик-Добрич. Сигналът за
Коментари Харесай

Среднощен кошмар на пътя Балчик-Добрич, тийнейджър бере душа в болницата

Четирима младежи пострадаха при злополука на пътя Балчик-Добрич. Сигналът за тежкия случай на километър преди село Приморци е подаден към 02.45 часа тази нощ.   Пристигналите на мястото служители на реда са открили, че лек автомобил „ Фолксваген” с добричка регистрация, ръководен от П. Т. (18 г.), е навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се е блъснал челно в насрещно движещия се автомобил „ Фолксваген” с добричка регистрация. От осъществената информация е открито, че лидерът на другия автомобил - Д.Ю. (18 г.) от град Добрич, е недееспособен.

При случая са потърпевши водачите на двата автомобила - П. Т., който е с фрактура на ляво бедро и Д. Ю., с фрактура на дясна предмишница и прешлени. Пострадали са и Й. Д. (17 г.), с мозъчно разтърсване и Д. Д. (17 г.), с мозъчно черепна контузия, с заплаха за живота. Двамата пасажери са се возели в управлявания от неправоспособния лидер лек автомобил „ Фолксваген”.

На двамата водачи са взети кръвни проби за проучване за приложимост на алкохол. По случая е формирано досъдебно произовдство.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР