Четирима жители на монтанския кв. Кошарник“ са задържани в РУ

...
Четирима жители на монтанския кв. Кошарник“ са задържани в РУ
Коментари Харесай

Масов бой с брадви и лопати в Монтана: Двама пострадаха, а четирима са задържани

Четирима поданици на монтанския кв. „ Кошарник “ са арестувани в районно управление (на МВР) Монтана за нанасяне на телесни повреди на двама локални поданици по време на всеобщо сборичкване в квартала, оповестиха от полицията.

Мъжете взели участие в меле с брадви и лопати поради остаряла междусъседска омраза между тях. На 06.05.2023. към 20,00 ч. пред частен дом на ул. „ Камчия “ в кв. „ Кошарник “ зародил скандал и всеобщ пердах сред 9 поданици на квартала, на възраст от 25 година до 49 година При побоя на двама от участниците, на 33 година и 35 година, са породени телесни повреди, изразяващи се в черепно-мозъчни контузии.

Пострадалите са настанени в хирургично поделение на МБАЛ Монтана. Единият потърпевш е съден преди години, че нападнал собствен съсед с лопата. Той ще бъде изпратен на лекуване в столицата. Никой не желае да признае кой пръв е почнал разпрата и кой пръв е нанесъл удари.

Четирима от жителите на адреса на ул. „ Камчия “ са арестувани за период до 24 часа в районно управление (на МВР) Монтана. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР