Четирима души на възраст между 17 и 79 години са

...
Четирима души на възраст между 17 и 79 години са
Коментари Харесай

Полицията разби наркооранжерия в айтоското Пирне и арестува петима души

Четирима души на възраст сред 17 и 79 години са били задържани от полицията сега на събиране на продукцията от канабис в айтоското село Пирне , оповестиха от ОДМВР-Бургас.

Акцията на полицията е извършена м алко преди среднощ нощес в къща в югозападния завършек на селото. Четиримата мъже са хванати в миг, в който изкоренявали и изнасяли канабисови растения .

Извършен е оглед, при който са открити 10 растения с височина към 170 см, както и голям брой клони, съцветия и изсушена тревна маса. Общото количество на съцветията от суха зелена тревна маса е 300 гр .

Открити са още вакуумиращо устройство, течни торове и други движимости, имащи отношение към развъждането на канабис. В оранжерия край къщата , покрита с полиетилен с обща повърхност към 21 кв.м , са открити голям брой листа и съцветия от канабисови растения.

От спомагателните полицейски дейности е установено, че съпричастност към незаконното действие има и 42-годишен престъпно проявен бургазлия, който е арестуван от чиновници от отдел „ Криминална полиция “ към ОДМВР – Бургас.

Работата по документиране на незаконната активност на лицата продължава от чиновници на Районно управление-Айтос.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР