Четирима души бяха убити и двама бяха ранени при стрелба

...
Четирима души бяха убити и двама бяха ранени при стрелба
Коментари Харесай

Ново масово убийство разтърси САЩ

Четирима души бяха убити и двама бяха ранени при пукотевица в понеделник вечерта във Филаделфия, а обвинен беше арестуван, сподели полицейският комисар на Филаделфия Даниел Аутлоу на конференция късно вечерта.

Заподозреният, мъж, за който се счита, че е на 40 години, не наподобява да има никаква връзка с жертвите, сподели Аутлоу, добавяйки, че е имал бронежилетка и полицейски скенер.

Втори човек също е арестуван във връзка със стрелбата, сподели тя. Не е известно дали този човек е обвързван със стрелеца, само че полицията счита, че той е отвърнал на стрелеца.

От мястото на престъплението бяха открити три оръжия, в това число пушка и револвер, които принадлежаха на обвинения, сподели тя на конференцията.

Възрастта на тримата починали, всички мъже, варира сред 20 и 59 години. Смята се, че четвъртият мъж е на възраст сред 16 и 21 години. Двете ранени деца са на две и на 13 години. Те са били в устойчиво положение, сподели Outlaw.

Подробностите за огнестрелното принуждение на 4 юли бяха нищожни, само че се оповестява, че стрелбата е избухнала в региона на Кингсесинг в югозападна Филаделфия, на по-малко от миля (1,5 км) от река Шуйкил, която тече през най-населения град в Пенсилвания.

Видеозапис на WPVI от мястото на стрелбата демонстрира няколко коли на полицейски наряд, паркирани покрай кръстовище, светлини, мигащи в тъмнината, с елементи от улицата, отцепени с жълта и алена лента за мястото на престъплението.

Стрелбата пристигна ден откакто двама души бяха убити и други 28 бяха ранени, към половината от които деца, в градушка от пукотевица на празненство навън в квартал в Балтимор, Мериленд. Полицията сподели, че към момента търси голям брой обвинени за стрелбата.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР