ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕОпасността пред столицата на капиталаЛондон е финансовата столица

...
ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕОпасността пред столицата на капиталаЛондон е финансовата столица
Коментари Харесай

4+1 | Как Лондон е на път да загуби короната си, как да си изберем управляващо дружество и още

ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Опасността пред столицата на капитала

Лондон е финансовата столица на света от доста десетилетия, само че Brexit непреклонно трансформира това. Около един трилион паунда от активите на Ситито към този момент са се преместили в Европа, а 291 финансови институции са преместили част от интервенциите и екипа си в Европейски Съюз. Може да не си проличава заради блестящите небостъргачи и нови инфраструктурни планове, само че господството на Лондон си отива. Прочетете повече тук.

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък Кой се опасява от милениълите
Всички сме чували какъв брой са ужасни милениълите - те са мързеливи, не четат книги, не могат да се оправят в действителния живот и знаят повече за компютърните игри в сравнение с за личната си история. А може би не е тъкмо по този начин. Всяко остаряло потомство има навика да се оплаква от какъв брой извънредно несериозни са младите и то по една елементарна причина - боязън. Прочетете повече тук.

Китайските влакове на бъдещето
Китай към този момент има най-бързите влакове работещи въз основата на магнетична левитация в света. Шанхайският маглев развива до 431 км/час и оперира в 30-километровата права сред летището Пудонг и града от 2003 година насам. Сега китайски учени са разкрили проекти за маглев първообраз, който ще развива до 600 км/час и може да размени въздушните пътувания в някои прави. Прочетете повече тук.

Тръмп дебне на всички места
Тръмп не беше на сцената на първия спор сред претендентите за президентската номинация на Демократическата партия. Това не му попречи личността му да бъде център на полемиката от самото начало. От пояснения, че е пионка на Уолстрийт, изтръгваща душата на нацията, до експлоататор на страховете на народа, до патогенен измамник и расист. Самият Тръмп гледа дебатите и ги разяснява по Twitter - " СКУКА! " Прочетете повече тук.

ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ

Как да си изберем ръководещо сдружение

Чудили ли сте се в миналото по какъв начин да методите към съвместен фонд или дали вложенията са налични за хора от междинната класа в България? " Парите приказват " е подкаст сериал за вложения и финансово обмисляне на мрежата за български подкасти " Говори Интернет " и " Капитал ". Той ще включва 10 епизода, в които забавни и способени събеседници поучават по какъв начин да се влага мъдро в недвижими парцели, криптовалути, борсово търгувани фондове, финансови технологии, различни източници на сила, AI и други Можете да слушате тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР