Четенето е едно от най-важните занимания, които можем да интегрираме

...
Четенето е едно от най-важните занимания, които можем да интегрираме
Коментари Харесай

Списание „Мениджър“: Който чете, той ще сполучи

Четенето е едно от най-важните занимания, които можем да интегрираме във всекидневието си. То е основен инструмент за обучение и личностно развиване. През него се отваряме към нови хрумвания, светове и култури. Разширяваме кръгозора си, обогатяваме разбирането си за разнообразни аспекти от живота и бизнеса. Учим се от опита на другите. Развиваме сериозно мислене, което е толкоз значимо в днешния свят, пренаситен с информация от голям брой канали. Всичко това оказва въздействие и върху всекидневието ни, и върху професионалната ни кариера.

Търсенето на качество наличие на първо място е дълготрайна инвестиция във време и познания. В днешния забързан свят времето ни е лимитирано и по тази причина в редакцията на списание „ Мениджър “ имаме вяра, че е значимо част от него да се отделя за наличие, което е тествано, надлежно надеждно, и поднесено по съответстващ и вълнуващ метод.

На прага на очакващата ни нова година и в края на отиващата си 2023 година е време за равносметка. За екипа ни е значимо, че успяхме за поредна година да издадем 12 броя на списание „ Мениджър “ и 5 специфични издания. Всяко от тях може да бъде прочетено в платформата ни за цифрово четене ZinZin или в новия ни подсайт .

Каним ви да се присъедините към пътуването ни през 2024 година, когато още веднъж ще подберем и създадем качествени материали, които имат смисъл. Може да изберете своя абонаментен проект в  или да ни пишете на [email protected]
   Мениджър
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР