„Четем Достоевски наполовина. Той е написал „Престъпление и наказание”, а

...
„Четем Достоевски наполовина. Той е написал „Престъпление и наказание”, а
Коментари Харесай

Радев: Четем Достоевски наполовина – престъпление без наказание


„ Четем Достоевски на половина. Той е написал „ Престъпление и наказание”, а ние четем единствено първата част – закононарушение без наказание”. Така президентът Румен Радев разяснява битката с корупцията в България в края на първото си публично посещаване в Съединени американски щати, предава Нова телевизия.
В последните си часове на американска земя, президентът се срещна с българската общественост в Чикаго – градът, в който живеят най-вече от сънародниците ни оттатък Океана.
„ Трябва да има санкции за злоупотребяващите на най-високо равнище с обществени държавни средства”, безапелационен бе Радев. Той разяснява и въпроса с отпадането на американските визи за българи.
„ Трябва да има взаимност на визите за жителите на Съединени американски щати и Европейски Съюз. Още повече, че България се води стратегически сътрудник и съдружник на Съединени американски щати в НАТО. Непрекъснато споделяме какво голямо доверие си имаме и е разумно то да не се показва в някакви си проценти, а да бъде същинско. Чакам момента да слага въпроса на едно в действителност високо ниво”, безапелационен бе президентът.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР