Чета изследването на Тренд, според което 73 на сто от

...
Чета изследването на Тренд, според което 73 на сто от
Коментари Харесай

А ти защо четеш фактите като дявола Евангелие?!

Чета проучването на " Тренд ", съгласно което 73 на 100 от нашенци живеят от заплата до заплата и от пенсия до пенсия, заради което нито икономисват, нито влагат.Това изследване на социолозите затвърждава статистиката на Национален статистически институт, които от месеци разгласяват данни, че близо 80 на 100 от българите едвам връзкат двата края на месечните си разноски.
Паралелно чувам някакви пишман политици, които очевидно се осведомят от други източници, или пък четат същите като мен, само че с розови очила и нехайно и с революционен жар настояват, че българите в никакъв случай не били по-богати!?

В изследването на " Тренд " се твърди, че съвсем

една трета от интервюираните са декларирали, че считат стандарта си на живот за невисок, а единствено 4 на 100 са се похвалили с висок стандарт на битуване.

И в това няма никаква вест, тъй като е ясно и от дълго време известно, че България е отличник измежду страните, с които желае да се родее в Европейски Съюз по обществено неравноправие. Това не е мое изказване или пък на някой си наш доморасъл политик, а резюме в резултат на изследване от Евростат: " България е отличник по неравенства в Европейския съюз - разликата сред приходите на най-бедните и най-богатите у нас е над осем пъти ".

Алабала е и изказванието, че българите видите ли нямали били финансова просвета, та по тази причина не спестявали. Алооо, по какъв начин се пести от нищото, бре! 

Хем едвам връзвали двата края, хем да пестят!

Я по-сериозно с политическите празнодумия и четенето на обстоятелствата като дявола Евангелието! Това не хващат дикиш в никоя здрава глава, необременена с партийна агитация клишета и малоумия.

 

Този коментар показва персоналното мнение на създателя и може да не съответствува с позициите на Novini.bg

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР