Честването на 75-годишнината на организирания баскетбол в Разград събра поколения

...
Честването на 75-годишнината на организирания баскетбол в Разград събра поколения
Коментари Харесай

75-годишнината на организирания баскетбол в Разград събра различни поколения спортисти

Честването на 75-годишнината на проведения баскетбол в Разград събра генерации спортисти, съдействали за развиването на баскетбола в Лудогорието. Баскетболисти от разнообразни генерации се събраха в спортна зала " Лудогорец ", с цел да отбележат 75-годишнината от проведения баскетбол в Разград.

Празникът бе проведен под патронажа на кмета на града Денчо Бояджиев, който бе изпратил обръщение към баскетболните деятели, оповестено в юбилейния вестник, публикуван в навечерието на годишнината. От своя страна те бяха подготвили плакет за Бояджиев поради приноса му в развиването на баскетбола в Разград.

Празникът бе почетен от шефа на националните тимове в Българската федерация по баскетбол Христо Христов. В приветствието си към участниците той пожела Разград да си върне баскетболна популярност, която си е завоювал и която му приляга.

Част от празника на баскетболистите бе и Градският мажоретен състав към Центъра за продължи с баскетболна среща сред разнообразни възрасти ветерани.Организационният комитет бе подредил във фоайето на спортната зала галерия за историята на баскетбола в града и предупредителен брой на юбилейния вестник за празника

Плакети, тениски и образец от вестника имаше и за всички поканени на тържествената вечеря в ресторант " Лес ", на която бяха връчени над 80 плакета на заслужили деятели на разградския баскетбол.

Снимка:
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР