Често в ежедневието наблюдаваме странна подредба на числата, докато наблюдаваме

...
Често в ежедневието наблюдаваме странна подредба на числата, докато наблюдаваме
Коментари Харесай

Ангелско число 1111

Често в всекидневието следим странна класификация на числата, до момента в който следим екран, циферблат на часовник и други предмети. За тези комбинации се споделя, че са благ цифри. Те носят обръщение за нас, стига да ги разбираме.

Ролята на ангелските цифри

Последователите на Питагор са първите, които обръщат внимание на числата, приписвайки им магични свойства. Те считат, че всички четни цифри са женски, а нечетните-мъжки. Съвременната идея за магията на числата принадлежи на Дорийн Върчу, която ги назовава благ цифри. В своята книга Ангелски цифри, авторката преглежда другите комбинации от повтарящи се цифри като известия от персоналния ангел-хранител. На тях би трябвало да се гледа като на божествено управление през живота. В тях се съдържа опит за връзка за отбрана, насоки и поддръжка.

За множеството хора това е единствено инцидентно скупчване на повтарящи се цифри, само че вярващите в постановката за ангелските цифри и ангела-хранител, който се пробва да се свърже с индивида, на който оказва помощ, може да научи какво значи ангелското число 1111, където четири единици са подредени една след друга.

 Кои са ангелските цифри

Ангелското число 1111

Според теорията на Върчу, когато забележим часовникът да демонстрира 11:11 или ни се обади някой с номер 1111 този факт има особено значение и символика. Ангелите се пробват по този метод да споделят с индивида.

В нумерологията цифрата 1 е знак на началото на нещо ново и хубаво и се свързва с оптимизъм, упоритост, позитивна сила. Затова срещането на четири единици може да се одобри като знак, че следва нещо ново в живота.

Числото 1111 идва с умствена мощ, благополучие и храброст. То споделя, че е време да се пренесат мислите и желанията в действителността, тъй като ще се изпълнят. Това число утвърждава връзката на индивида със Създателя и е знак за отзивчивост от ангелска и божествена страна.

 Значение на цифрата 11

Ако става въпрос за любовни усеща, срещайки цифрата 1111, това значи, че тези пориви са получени като знаци и сантименталната страна на живота ни има ангелската поддръжка.

При разлъка цифрата 1111 идва като увещание към индивида да се концентрира в любовта към себе си, за запазване на духовната си естетика.

Според Дорийн Върчу цифрата 1111 значи духовно осъзнаване и връзка с задачите на душата. Това е възвишен знак, че пътят, по който се движим, е верният и дава късмет за духовно израстване.

Без подозрение поредицата 1111 е едно от най-важните благ цифри, които въздействат върху живота. Те предизвикват към осведомен избор и триумф във всички житейски инициативи.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР