Често трудностите в ежедневието се отразяват върху психиката ни по

...
Често трудностите в ежедневието се отразяват върху психиката ни по
Коментари Харесай

Прочетете тази молитва от „Магическата сила на разума“

Често компликациите в всекидневието се отразяват върху душeвността ни по доста негативен метод и водят до отрицателна смяна, която преодоляваме мъчно. Ако сме по-податливи, елементарно можем да изпаднем в отчаяние, водещо до трайна меланхолия.

Тези положения са извънредно рискови, тъй като постоянно отключват неподозирани и деструктивни мисли и хрумвания. Тогава се постановат съвещания с доктор и следващо лекуване. Вместо да следваме този ход на събитията, можем бързо и елементарно да променим нещата, като ги изпреварим. Това разкрива Джоузеф Мъри в книгата си „ Магическата мощ на разсъдъка “.

Тезата му е, че силата на човешката душeвност е необятна и може да ни защищити от всевъзможни беди, стига да следваме правилния път. Мъри споделя своята загадка молитва, която го е измъквала от куп неприятности. Съветът му е да я четем заран и вечер, когато още не сме се събудили изцяло или се унасяме за сън. Авторът е изпитал удивителната й мощ при 3 сериозни обстановки в живота си и резултатът постоянно е бил неповторим. Ето и самата молитва, която сбъдва стремежи и трансформира живота.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР