Често се вдъхновяваме от гардероба на френските момичета и от

...
Често се вдъхновяваме от гардероба на френските момичета и от
Коментари Харесай

7 идеи за дома, които си крадем от парижанките

Често се въодушевяваме от дрешника на френските девойки и от техния безукорен нехаен изискан, само че този път надникваме в домовете им, с цел да открием доза ентусиазъм за ободряване на интериора. Те демонстрират, че освен в стайлинга, само че и в избора на аксесоари за дома умеят да смесват стилните трендове с класическите мебели.

Едно от нещата, които видяхме измежду инфлуенсърите са керамичните вази на Anissa Kermiche. Нейните дизайни, наподобяващи разнообразни елементи на тялото към този момент станаха задоволително разпознаваеми в обществената мрежа.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Camille Charriere (@camillecharriere)

Това можем да кажем и за столa на Marcel Breuer, планиран още през 1929 година. Наскоро Thonet още веднъж пускат емблематичната мебел, като я оферират с или без подлакътници. Столът се е трансформирал в класика поради чистите си форми, семплата форма и комбинацията от стомана, дърво и ракита. И е подобаващ както за трапезарията, по този начин и за терасата, а даже и са домашния ни офис.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Leia Sfez (@leiasfez)

Оставаме на вълна мебели с холната маса Noguchi от стъкло и орех, която можем да забележим из доста парижки домове. Оригиналният модел е планиран за дома на Ансън Гудиър, един от създателите на Музея за съвременно изкуство в Ню Йорк.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Sabina Socol (@sabinasocol)

В интериора на французойките има наложително най-малко едно огледало, измежду които виждаме известния модел Ultrafragola на Ettore Sottsass, основан през 1970 година за Poltronova. Огледалото се откроява с вълнообразните си форми и сигурно е нещо, което не може да остане неусетно в един дом.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Clara Cornet (@claracornet)

И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР