Често се спекулира дали една или друга известна жена е

...
Често се спекулира дали една или друга известна жена е
Коментари Харесай

Известните българки, които бяха набедени, че са бременни, а не са

Често се спекулира дали една или друга известна жена е бременна. Не единствено у нас, само че и по света. Понякога таблоидите се оказват прави и след няколко месеца, новината става публична. Има случаи обаче, когато жълтата преса си измисля какви ли не неща. Точно за такива " вести " ще ви разкажем - няколко пъти, в които бе публикуван слух, че тези известни дами са бременни, само че те въобще не са.

Съвсем скоро две дами попаднаха под прожекторите на няколко онлайн издания, които твърдяха, че са бременни, само че истината се оказа много по-различна.

Една от тях е поп дивата Мария Илиева. Появиха се клюки, че е бременна, само че те се оказаха следващата неистина. Това съобщи в скорошно ТВ изявление самата певица. Тя изрично отхвърли да е бременна сега. Самата певица е подготвена и желае да стане майка за повторно, само че отхвърли слуховете. Въпреки това е доста влюбена, има нов мъж до себе си и е щастлива.

Виж още:

Друга известна нашенка бе оповестена за бременна също. Кремена Халваджиян била очаквала дете на 51 години. В това няа нищо неприятно, като се изключи че е цялостна небивалица, както по-рано писахме. " Лъжа е ", съобщи засегнат Магърдич Халваджиян пред " 24 часа ". " Нещо повече, неистина е всяко изречение в този материал. Нито Кремена е бременна, нито имам " Майбах ", нито Бебо и Алекс са женени, както написа ", продължи продуцентът.

Единственото правилно е, че двамата честваха преди дни перлена женитба - 30 години дружно. Бебо Халваджиян и Алекс са семейство, имат деца, само че в никакъв случай не са сключвали цивилен брак. Самата Кремена също разяснява " новината " по-рано:

" Ма ся, в случай че всичко живо ще се занимава с вълнуващата вест, че съм бременна, айде не! Достатъчно постоянно ми дрънчи телефона, с цел да се занимавам и с тая тъпота. Но пък подухва едни други мисли...Каква публицистика, какво перо, какъв разум.. да се преклониш напряко пред родния таблоид! Или пък да го съдиш. Във времена, в които народа се чуди по какъв начин да се опази и да оцелее физически и душевен, единствено му е до “бременността на 51-годишната Кремена Халваджиян ”, доказана била въпреки всичко от близки на семейството, ти да видиш! Друга вест не е могла да измисли нечия плоска главица. Пък и то друго по-важно няма в днешни дни, ми даа, всичко си е екстра!?! Дъното! Ама пък е слънчево!

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР