Често се случва жизненият поток да се затлачи по наша

...
Често се случва жизненият поток да се затлачи по наша
Коментари Харесай

Изхвърлете тези неща от дома си преди Нова година!

Често се случва виталният поток да се " затлачи " по наша виновност. Това може да се избегне, в случай че се отървем от движимостите, които ни носят единствено проблеми и злощастие. Дори в случай че всичко ви е наред, добре е да си вършиме нещо като проверка от време на време. Можете да превърнете чистенето в обред – психолозите и експертите по фън-шуй са единомислещи, че почиствайки виталното си пространство, човек стартира да се усеща по-добре. Подреждайки движимостите си по рафтовете, си подреждаме и мислите. Това предписание важи с още по-голяма мощ за дните в края на остарялата година. Изхвърлянето на ненужните неща у дома ще отвори път на енергийния поток, ще зареди дома и душите ни с вяра и нови сили, ще ни донесе шанс и триумфи през новата година.

И по този начин, ето от какво би трябвало да се отървем преди всичко съгласно феновете на езотериката и националните вярвания:

1. Счупени стъкла . Може да са спукани стъкла на прозорците, счупени огледала или чаши с отчупена ръкохватка. Махнете ги от вкъщи си – счупеното стъкло символизира пробив в отбраната.

2. Стари движимости. Износени облекла, обувки, вестници и списания, които повече няма да четете – всичко това би трябвало да остане в предишното или на бунището. Ако някоя блуза, която доста харесвате, от години не ви става, а ви е жалост да я изхвърлите, дарете я на някой благотворителен фонд.

3. " Мъртви " неща. На първо място сухите цветя. Много домакини обичат сходни " икебани ", само че всичко мъртво носи некротична сила. В същия лист можете да включите препарираните животни, изсушените пеперуди и бръмбари, животинските рога и птичите пера. Разбира се има и изключения – в случай че си пазите първия хербарий на вашето дете, той няма да ви навреди. Същото важи и за пера и рога, които украсяват стаята, без да са взети от убити животни. Миди от морето си взимайте, единствено в случай че ги поддържате постоянно. Всичко останало е добре да го подарите или изхвърлите. Изсъхналите стайни цветя са първи претенденти за кофата – преди да са се трансформирали в енергийни вампири.

4. Всяка една движимост, която не сте употребили над 3 години. Дори в случай че е напълно нова и непокътната, тя стартира да натрупва застояла сила. Или ѝ дайте втори живот, или се замислете. Може би е време да извършите нещо с онази масичка, която в никакъв случай не ползвате, или пък с оня панталон от ликвидация, който е чисто нов, само че в никакъв случай не ви е ставал?

5. Дребните отпадъци в джобовете и портмонето. Капка по капка море прави. Едва ли всичките тези билетчета, касови бележки и опаковки от дъвки ви носят шанс.

6. Снимки, които не харесвате . Негативните страсти, които изпитвате, гледайки такава фотография, се попиват всякога от това изображение. Ако фотографията е ваша, можете даже инцидентно да се урочасате сами.

7. Спрели часовници. Спрялото време е доста неприятен знак. Или ремонтирайте разваления часовник, или го изхвърлете, без да му мислите. В краен случай можете да превърнете тежък солиден часовник в детайл от интериора, да вземем за пример масичка. Стенният часовник може да стане рамка за фотография или окачалка.

8. Неща без чифт . Особено внимание заслужават оставените на балкона ски (само една), щека (само една) или падналият зад шкафа чехъл (пак самотен). Тези предмети към този момент няма да са ви потребни, само че ще ви попречат да си набавите нови, блокирайки енергетиката ви.

9. Раздърпана метла. За метлите би трябвало да поговорим настрана. Метлите и парцалите не са просто принадлежности за разчистване. Метлата е регалия на домашните духове, които ви оказват помощ и дават отговор за материалното ви благоденствие. Старата и проскубана метла ще ви донесе финансови проблеми. Затова инструментите, с които почиствате дома си, би трябвало да са в положително положение.

10. Картини и фотоси, на които са изобразени стихии, дъждове и неприятно време . Е, в случай че ви се коства, че дъждовните пейзажи са лирични и доста красиви – можете да ги задържите. Но се вгледайте в изображението и го почувствайте – в случай че картината ви подухва тревожни мисли, по-добре ѝ потърсете нов притежател, написа woman.bg.

Впрочем освен " нещастните " предмети ни носят неприятен шанс. Понякога проблеми ни навличат и талисмани, които не употребяваме вярно. Например всички знаят, че би трябвало да си окачат у дома подкова за шанс. Но тя би трябвало да се окачи отворена нагоре, като чаша. Иначе вашата " чаша " ще се излее и няма да задържи никакво благополучие. А декоративните метлички се закачат с дръжката нагоре, с цел да бъде удовлетворен домашният дух.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР