Често разказваме за невероятните трансформации на популярни българки след раждането

...
Често разказваме за невероятните трансформации на популярни българки след раждането
Коментари Харесай

Най-хубавата трансформация: Половинката на BALLAN за възстановяването след раждането

Често описваме за невероятните трансформации на известни българки след раждането на децата им. Те безусловно за седмици връщат формата си, само че дано си признаем - историята не всеки път е такава. 

Именно за хубостта на женското тяло и неговите невероятни трансформации приказва и една млада известна майка - Надежда, половинката на инфлуенсъра и ТВ водещ Ballan.

Виж още: Защо Ториното и Пашата се споделят по този начин? И ще влизат ли в политиката?

" За 15 дни след раждането на сина ми, смъкнах 11кг., корема ми не се e прибрал към момента, линията на корема ми също ", написа тя под фотографията нагоре и благодари на половинката си за помощта в грижите за сина им. А под фотографията по-долу тя написа, че това е най-хубавата промяна в живота ѝ:

Виж още: Красима от " Игри на волята " с изненадващи другари в шоуто и какво мисли за Елизабет

Иначе на почитателите на Надежда и Ballan сигурно им е направило усещане, че двамата не са чак толкоз дейни в обществените мрежи в последно време. Причината - дребният Матей. Инфлуенсърът показа в Instagram, че двамата не могат да опишат възприятието на това да си родител. 

Виж още: Красивата 22-годишна Стефани от " Люлин ": Новата синоптичка на NOVA за произхода си и мечтите 

" Желая на всеки от сърце да стане не просто родител, а виновен и грижлив родител ", написа той в стори. Иначе Ballan съобщи, че ще покаже сина си, само че когато му пристигна времето.

Изображение: https://www.instagram.com/nadezhda97n/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР