Често откриваме вдъхновението на най-неочакваните места… като например текстовете на

...
Често откриваме вдъхновението на най-неочакваните места… като например текстовете на
Коментари Харесай

Любовни съвети от чалга песни: По-мъдри, отколкото очаквате!

Често откриваме вдъхновението на най-неочакваните места… като да вземем за пример текстовете на обичаните ни чалга песни. Звучи неуместно, само че е реалност – идващите пет поп-фолк реплики ще ви убедят, че от време на време даже звездите „ Пайнер “ дават положителни любовни препоръки:

„ Аз съм един на милион “ (Емрах)

Едно ще му признаем на Емрах: момчето си има самочувствие. И въпреки в неговите песни ситуацията да граничи с егоизъм („ Аз съм един на милион и моята дума за теб ще е закон “), то в здравословни дози тази убеденост е нещо позитивно. Все отново, по какъв начин чакаме половинката ни да види нашата стойност, в случай че ние сами не я оценяваме?

Виж още: Оранжева в лицето, а в тялото бяла: Палома Митева не се научи по какъв начин да се гримира 

„ Да имах 100 живота щях да ти простя, само че ми е един “ (Галена)

Поп-фолк дивата Галена е същинска boss дама – освен на сцената, само че и (изглежда) в сантименталния си живот. С шлагери като „ I’m the boss ” и „ Ти не си за мен “ певицата потвърди, че що се отнася до любовта, на нея не ѝ минават маймунски номера. Защо обаче тя отхвърля да губи времето си в неистини и изневери? Отговора откриваме в „ 100 живота “: звездата осъзнава, че животът е прекомерно къс за сходни неща. Можем единствено да ѝ кажем „ отлично “!

Виж още: Полезен блогър?! Виктория Капитонова стряска с липса на познания - Княз Борис бил улица в София 

„ От на следващия ден давам обещание да не помни и минало от тебе да направя “ (Преслава)

В същия дух е и текстът на новия шлагер на Преслава, „ От на следващия ден “. В него певицата споделя, че ѝ е мъчно да не помни за някогашния, само че се заканва да го остави в предишното. Тук урокът е простоват, само че пък повсеместен: няма смисъл да циклим на едно място, потънали в мемоари. Веднъж преболедували тъгата си, е време да продължим напред.

„ Каквато изискат да ме назовават, не ме боли “ (Тита и Джена)

В любовта (и отвън нея) зложелатели все ще се намерят – а кой знае това по-добре от чалга дивите Тита и Джена? Двете певици приказват за клюките по техен адрес в сингъла „ Да си траят “, а посланието им се оказва изненадващо свястно: какво ти пука за лъжливите клюки? Важното е, че ти знаеш истината за себе си.

Изображение: https://www.instagram.com/hrisistar/
https://www.instagram.com/galena1/
https://www.instagram.com/emrastr/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР