Често любовта пламва от обикновено познанство в сайт за запознанства

...
Често любовта пламва от обикновено познанство в сайт за запознанства
Коментари Харесай

Предизвикателство: Как да поддържате връзка от разстояние

Често любовта пламва от нормално другарство в уебсайт за запознанства или от трогателен ваканционен флирт. И въпреки че „ естествената “ връзка, в която имате опция да виждате обичаните си всеки ден,  също ви изправя пред значително провокации – връзката от разстояние допуска изключително доверие и толерантност, като също така изисква от вас непрекъснати взаимни отстъпки. Как въпреки всичко може да поддържате сполучливо връзка от разстояние? Предлагаме ви няколко съвета.

Изграждайте доверие посредством другарство

Несъмнено в основата на всяка отдалечена връзка лежи огромна доза доверие, което да засвидетелствате на колегата си. Това от време на време се оказва много мъчно най-много предвид на дистанцията. Ето за какво е доста значимо да прецените на първо време личната си нужда от връзка, а след това и тази на колегата. Така ще ревизирате дали имате сходни разбирания за общуването и до каква степен се простират границите на доверието ви.  От значително значение е да поддържате с колегата си открита и почтена връзка – в това число и на първо място когато ви дели разстояние.

Разговаряйте при положение на спор

В отдалечената връзка сме принудени да поддържаме връзка виртуално: било посредством имейли, по скайп или вайбър. Това има своите преимущества, само че от време на време крие и капацитет за спорове. И тъй като при тези форми на връзка липсват значими аспекти като жестове, гримаса или звук на гласа, може да се стигне до по-дребни или по-големи недоразумения. Според психоложката доктор Паулете Шерман е целесъобразно сериозните тематики да се разискват лице в лице – по тази причина, в случай че възникне спор, най-добре отложете решаването му за идната персонална среща. Ако това е невероятно, вместо да си пишете текстови известия, най-малко грабнете телефона или се обадете по скайп.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР