Често казват, че за любовта не съществуват граници и възраст.

...
Често казват, че за любовта не съществуват граници и възраст.
Коментари Харесай

Наистина ли за любовта няма възраст: Тя е на 76, той е на 19

Често споделят, че за любовта не съществуват граници и възраст. Но дали в действителност би трябвало да одобряваме тези думи толкоз безусловно и искрено се чудим на невероятни истории като тази, с която се срещаме през днешния ден.

Тя е на 76 година, а той е на 19 година - двойката, която се трансформира в същински шлагер в ТикТок, откакто разгласява видео от годежа си. Да, тъкмо по този начин - 19-годишният Джузепе падна на едно коляно пред изгората си, Милина, която е с цели 56 години по-възрастна от него. И двамата наподобяват в действителност щастливи, въпреки посред им да има пропаст от десетилетия. Но все пак, гледката по какъв начин старата дама държи цялостен куп балони под формата на сърце в ръцете си, до момента в който на лицето ѝ се чете неспокойствие от обич, е някак... разтапяща.

Джузепе разгласява и кадър на годежния пръстен, като дава обещание на обичаната си, че това е единствено началото за тях. Тийнейджърът наподобява в действителност влюбен, само че доста консуматори разясняват, че единствената причина той да бъде с старата дама е обвързвана с негови материални стремежи. А някои показват учудването си от взаимоотношенията им, като акцентират, че половинката на Джузепе може умерено да бъде негова баба. Любопитен факт е, че се намират и последователи на връзката им, които са безапелационни, че човек би трябвало да бъде благополучен, без значение по какъв начин ще го реализира.
@peppedanna1
А вие по какъв начин мислите? Редно ли е сходна връзка да има бъдеще?
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР