Често използваме това китайско учение при подредбата на дома си,

...
Често използваме това китайско учение при подредбата на дома си,
Коментари Харесай

Чудите се какво създава проблемите в живота ви? Може би дамската ви чанта е проблемът

Често използваме това китайско обучение при подредбата на дома си, само че истината е, че фън шуй може да се употребява при избора на облекло, бижута и даже дамска чанта. Представяме ви препоръките на специалистката Лилиан Ту, свързани с дамската чанта.

Тя е доста значим аксесоар освен тъй като би трябвало да си подхожда цветово на обувките и облеклата ни, а тъй като е знак по едно и също време на професионалното ни развиване и на женствеността ни.

Чанта, която е изтрита и леко поскъсана, освен не е красива, само че е и неподходяща съгласно фън шуй. С нея ще притегляте крах и проблеми, ще се чувствате остарели и потиснати. А чанта, която е добре поддържана, чиста и спретната, ще ви донесе шанс и позитивна сила.

Много значимо е и дали вътре господства ред или безпорядък. Хаосътв дамската чанта е безпорядък освен в професионален, само че и 6 персонален проект. Редовно прочиствайте чантата си от всевъзможни остарели бележки, билети и козметика – по този начин ще се отървете и от остарели грижи, недоизяснени връзки и подсъзнателни проблеми.

Монети за кариера, розово сърце за обич

Винаги в чантата ви би трябвало да участват три наложителни предмета. Първото е червен безценен портфейл от естествена кожа. Това съгласно фън шуй подсигурява огромни триумфи в кариерата и доста парични средства. Второто наложително е специфичният знак китайски монети, Завързани с алена шнур. Такива се продават във всеки фън шуй магазин. Те са знак на обилие и благосъстояние. А в случай че задачата ви е да привлечете не толкоз триумф в кариерата, а в персоналния живот, носете в чантата си сърце от розоб кварц. Вярва се, че този амулет е мощен метод за привличане на обич и естетика. Той се свързва и със спокойствието и концентрацията.

Един от най-често употребяваните знаци във фън шуй е така наречен тайнствен възел. Той е композиция от признака на вечността, още един шест пъти. Свързва се с шанс, непоклатимост и сигурност и се счита, че защищава от беди и несгоди. Вярва се, че в случай че поставите подобен на чантата си, това ще ви избави от крадци, написа списание „ За дамата “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР