Често хората се разделят, въпреки че все още се обичат.

...
Често хората се разделят, въпреки че все още се обичат.
Коментари Харесай

8 причини той да ви зареже

Често хората се разделят, макар че към момента се обичат. В случая влизат в деяние други фактори и любовта остава на назад във времето. Дори обичаният ви към момента да е влюбен във вас, той може да си тръгне заради осем аргументи, написа iwoman.bg. Ето кои са те:

1. Отново се е влюбил в някогашната си другарка

Вярвате или не, в действителност е допустимо да обичате двама души по едно и също време. Ясно е, че това може да докара до доста сложни и объркващи връзки. Старите усеща постоянно могат да избухнат с нова мощ.

2. Той се опасява от обвързване

Ангажиментите плашат мъжете. Естествено, с течение на времето любовта ви става по-силна и връзката минава на по-сериозно равнище. Но е допустимо той да стартира да се дистанцира от вас поради боязън от обвързване.

3. Той счита, че не е задоволително добър за жена като вас

Всъщност той може да ви напусне, тъй като мисли, че сте прекомерно добра за него и заслужавате нещо по-добро. Това нормално се дължи на неговите усеща или виновност за минали неточности и ниското му самочувствие.

4. Любимият ви към момента не е узрял за този стадий от връзката

Може би той е влюбен във вас, само че това не значи, че е подготвен за основаване на организиран живот и семейство. В случая има разлика със обстановката със страха от обвързване, тъй като мъжът просто не е подготвен за по-сериозна връзка.

5. Връзката ви не е от главно значение за него

Често мъжете поставят завършек на връзките, макар че осъзнават, че обичат дамата до себе си. Но просто си дават сметка, че обичат работата или заниманието си повече от половинката си.

6. Не е припрян и не поставя старания

След като преминете през интервала на влюбването и романтиката, нормално се сблъсквате с действителността във връзката си и осъзнавате, че нейното опазване изисква доста старания. Да, любовта също е работа. Тя изисква безкористни решения. Тъжно е, че само че не всеки е подготвен да способства за развиването на връзките си с обичания.

7. Гледате в разнообразни направления

Понякога хората се обичат, само че пътищата им в бъдещето просто не се пресичат. Най-често срещаният сюжет е, когато единият човек желае да се движи в една посока, а другият не желае да върви по този път. Вашите пътища в живота могат да се разминат, даже в случай че любовта е към момента жива.

8. Между вас има някакво подценяване

Направете крачка обратно и вижте дали във връзката ви има нещо, което непрекъснато провокира недоволството ви един към различен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР