Често децата на знаменитостите споделят какво е да израснеш като

...
Често децата на знаменитостите споделят какво е да израснеш като
Коментари Харесай

Дъщерята на Сюзън Сарандън сравни детството си с цирк

Често децата на звездите споделят какво е да израснеш като дете на известни родители. Това реши да направи и Ева Амури - актриса, блогър и основател на стилната и начин на живот марка Happily Eva After, която е щерка на Сюзън Сарандън и режисьора Франко Амури.
 Кая Гербер и Синди Крауфорд, Лили-Роуз Деп и Ванеса Паради, Карис Дъглас и Катрин Зита-Джоунс - най-ослепителните двойки майка-дъщеря
Кои са най-ослепителните тандеми майка-дъщеря

Талант и омагьосване по две

Ева показа няколкоминутно видео в TikTok, в което споделя за " неповторимото чувство " да пораства в артистична фамилна среда. Тя натъртва на обстоятелството, че е имала опцията да поддържа връзка и с доста други деца на известни персони, с които се е срещала на снимачната площадка или зад кулисите на телевизионно шоу. И до момента в който са чакали звездните си родителите, децата са се впускали в игри и занимания.

По думите на младата жена това са били " сюрреалистични " интервали от време, тясно свързани с други хора, с които няма по какъв начин да не се сближиш. Дори стига до там, че оприличава израстването в кино промишлеността като израстване в цирка - в смисъл, че всички стартират да се усещат като едно огромно семейство.

" Всичко е прелестно обаче, досега, в който планът е приключен и би трябвало още веднъж да се завърнеш към действителния живот. Всеки потегля по своя път и от време на време това може да бъде в действителност тъжно ", добавя Ева. Но въпреки всичко прибавя и, че остава " общата нишка ", която свързва всички хора, които порастват в странния свят на киното и изкуството.

Освен собственик на лична фешън линия, Ева е и сполучлив артист. Последната ѝ роля е в сериала на Fox - Monarch, в който играе по-младата версия на героинята на майка си Сюзън Сарандън.
 Катрин Зита-Джоунс, Карис Дъглас и по какъв начин се забавляват майка и щерка
Как наподобява 19-годишната щерка на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

Ценно време за майка и щерка

Актрисата е и майка на три деца, които споделя с някогашния си брачен партньор, спортния коментатор Кайл Мартино. И въпреки и децата ѝ да са още дребни, тя нееднократно споделя, че не желае в никакъв случай да бъде от родителите, които прекарват времето си единствено у дома, напомня People. И добавя, че постоянно ще работи и постоянно ще има кариера. А образецът, който има пред себе си, е този на нейната фамозна майка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР