Честността на предсрочните парламентарни избори е без алтернатива и опитите

...
Честността на предсрочните парламентарни избори е без алтернатива и опитите
Коментари Харесай

Главчев ще се бори срещу купуването на гласове на изборите

Честността на предварителните парламентарни избори е без конкуренция и опитите за пазаруване на гласове и опорочаване ще срещнат нашата безапелационна опозиция. Служебният кабинет приготвя изборите, само че не взе участие в тях. Тази поръчка прочете в първото си изказване служебният министър председател Димитър Главчев при започване на първото съвещание на служебното държавно управление.

Припомняме, че предварителните парламентарни избори ще се проведат дружно с европейските избори на 9 юни - 2 в 1.

" С първото съвещание на Министерски съвет стартираме интензивната подготовка на почтени и свободни избори. Като длъжностен кабинет това е наш първи приоритет, прецизно, спазвайки Конституцията и законите на страната в тясна съгласуваност с Централната изборна комисия (ЦИК) ", акцентира Главчев.

Според Главчев предизборната акцията ще бъде меко казано " напрегната ".

А министър председател и министри са " длъжни да останем невъзмутими ". В дейностите си ще се водим от законите, здравия разсъдък и ползите на българските жители, увери Димитър Главчев. Освен честността на предварителните парламентарни избори кабинетът ще се концентрира върху решаването на въпросите и проблемите пред страната. Държавата няма режим на изчакване, ще сме на работното си място, с цел да се подсигурява спокойствието на институциите в изпълнителната власт. Предстои мандат, в който ще свършим доста работа в полза на хората, увери служебният министър-председател.
 Кирил Петков за оста Борисов-Пеевски-Главчев
Кирил Петков за оста Борисов-Пеевски-Главчев

Подредиха си картите за пазаруване на гласове
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР