Честността на изборите ще е под въпрос. За да намалим

...
Честността на изборите ще е под въпрос. За да намалим
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Гербаджиите са неморални, честността на изборите е под въпрос

Честността на изборите ще е под въпрос. За да понижим фалшификациите, всички жители всеобщо би трябвало да гласуваме. Всички. Такъв апел насочи водещият на предаването " Студио Хъ " по 7/8 TV Тошко Йорданов месец преди парламентарните избори, на които за първи път ще взе участие и партията на Слави Трифонов " ИТН ".

" На четвърти април хората ще имат избор. Наистина ще имат избор и каквото решат – това. Разбира се, честността на изборите ще е под въпрос. Ще ви дам прегледен образец. Сегашният министър на вътрешните работи ще е претендент за народен представител от ГЕРБ. Разбирате ли - този, който стои отпред на Министерство на вътрешните работи ще е претендент от ГЕРБ. А Министерство на вътрешните работи ще би трябвало да обезпечава честността на изборите – да пази машините, да охранява чувалите с бюлетини, протоколите ", съобщи водещият.

" И по какъв начин ще прави това в случай, че началника на Министерство на вътрешните работи е претендент народен представител? Че какво им пречи с колите на полицията, които придвижват чувалите с бюлетини да ги подменят други чували с бюлетини? Какво ще ги спре? Как служителите на реда ще пазят честността под управлението на шефа си в случай, че той е претендент. По-неморална история мъчно мога да си показва. Но това не е изненада. Гербаджиите са аморални. Затова, с цел да понижим фалшификациите, всички жители всеобщо би трябвало да гласуваме. Всички ", акцентира Тошко Йорданов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР