Честито! За първи път Председател на Народното събрание на България

...
Честито! За първи път Председател на Народното събрание на България
Коментари Харесай

Иван Тренев за новите стари в Народното събрание!

Честито! За първи път Председател на Народното събрание на България е османлия! Вече няма огромна разлика от преди 1878 г и 2022 година
Блгарската държавност за следващ път е унижена и съвсем не съществува! „ Играчите “ в Народното събрание са все едни и същи, само че с друг оттенък(сини, червени, зелени, бенбени, цветни, неопределили се. ) Общото сред тях е,че те всички не работят да се сътвори постоянна българска страна и разцвет за нацията! И това не е инцидентно! Голяма част от настоящия политически „ хайлайф “ е продължение на „ тези “ дезертьори от обкръжението на Тодор Живков, които предават българския народ и вършат прелом на 10 ноември 1989 г. Един от основните участници в това злочинство е Андрей Луканов. Кодовото му име на запад било „ Motor boat “( Моторна Лодка). Същият предава и продава българските ползи посредством “ ПЛАН РАН-ЪТ “.

Това е практическата стратегия, по която се промени публичния строй в България. Още през март-август 1990 година С този документ са предопределени всички бъдещи процеси в икономическия и публичния живот у нас. В него се залага стопанското, културното и духовното съсипване на страната. От самото начало новите управници са знаели всичко, което ще последва в България. Това е практическият проект по който се организира разорението на България от всички държавни управления от 1990 година до през днешния ден. Без да се запознае с този фундаментален документ, българинът няма по какъв начин да разбере света към себе си и епохата в която живее.Предвиждам, че до 8 ноември до изборити в Съединени американски щати ние, българите, ще сме лишени от изясненост каква ще бъде ориста на българската страна и народ. За страдание моята прогноза е, че или няма да има плавителство, или ще продължат късите( по италиански сценарий) държавни управления най-малко до 2025 година и това не е инцидентно. Същата тази година ще бъде решаваща за доста страни, тъй като се плануват промени в геополитически аспект в това число и за България. Преструктурирането на сферите на въздействие в международен мащаб може да обиден и българската страна. Има действителна заплаха от загуба на територии посредством изкуствени етнически вражди, основани от Великите сили, посредством родоотстъпници във властта. Не се подлъгвайте на детските физиономии на огромна част от политическия „ хайлайф “, че всичко е наред!

Единственото избавление е посредством просветата, ДА съдебна експертиза ВЪРНЕМ КЪМ КОРЕНИТЕ СИ – ТОВА, КОЕТО НИ БЕ ОТНЕТО И ДА ОСЪЗНАЕМ КОИ съдебномедицинска експертиза!

създател: Иван Тренев
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР