Честито Рождество Христово! Пожелавам ви да сте живи и здрави.

...
Честито Рождество Христово! Пожелавам ви да сте живи и здрави.
Коментари Харесай

Благодаря, прости и обичам. На Коледа Васил Терзиев цитира бате Н...

" Честито Рождество Христово! Пожелавам ви да сте живи и здрави. Бъдете положителни, човечни и великодушни. Весели празници! ", написа той във Фейсбук. 

“И още нещо – Христос има три думи, които са в действителност конституцията на живота. Те са благодаря, елементарни и обичам. Благодаря ви, че ви има. Простете, в случай че съм сбъркал нещо по отношение на вас или по отношение на народа си. Обичам ви ” - думи на, който усмихваше всички и споделяше истината по собствен ослепителен метод ", уточни още столичният кмет.

 

Преди дни пък кметът посети пенсионерски клубове из София.

 

" За празниците бяхме с възрастните хора в пенсионерските клубове из София. Бяхме им дали обещание, че няма да ги забравим. " За първи път някой ни обръща внимание, откакто изборите са минали. " Това показа с нас един от многото пенсионери, с които се срещнахме, с цел да зарадваме във връзка идните празници ", описа тогава той. 

" Искам в навечерието на Коледа да си пожелаем да намираме повече време за възрастните, да сме по-често с тях, да не забравяме за техните потребности и да се грижим за тях. Нека ги накараме да се почувстват пълноценна част от обществото освен по празници или по избори. Пожелавам на всички радостно и ярко посрещане на Коледа и Нова година, а на себе си поисквам да подаря на жителите на София един по-добър град за живеене ", сподели тогава новият кмет на столицата.

 

ФрогНюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР